1c

Themeluar nga vellezerit Arjanit & Hektor Rjepaj ne vitin 2001 duke nisur punen me produkte Agromekanike gjysem te gatshem nga Importi dhe nga viti 2005 fillon me investime ne makineri per prodhim e pozicionuar ne treg dhe te jete e dukshme ne profilin e saj.  Vizioni i kompanise sone eshte i thjesht : Qendojme afer klientit per zgjidhje teknike sa me eficente dhe kosto te ulet .Kjo fale experiences sone ne pjesmarje projektesh civil apo industrial dhe duke respektuar sygjerimet e Partnerve tane profesionist.  Specializuar ne Sektorin e Perpunimit te Metaleve ne te Ftohte ,Klienti tek ne gjen nje staf Llogjistik te afte te Projektoje , Zhvilloje e Asistoje ne projekte dhe me teje garancine e japin makinerit tona “CNC“ duke mos harruar stafin e kualifikuar ne prodhim deri tek kontrolli i cilesise se produktit c´ka ne na jep besim ne treg .