Teknologjia e prodhimit

Teknologjia e prodhimit

Nga fleta e letres dhe lapsi fillon projektimi , dhe zhvillohet ne CAMCAD per tu konvertuar ne kontroll numeric per makinerit , qe jane zgjedhur te plotesojne njera tjetren .

Parku I Makinerive:

Tranxha Hirdaulike WARCOM MAXIMA 3000x6mm

Presa Piegatrice Schiavi Amada cnc 3500×160 Ton ,

Presa Piegatrica Amada HPM cnc 2500×60 Ton ,

Punsonatrice LVD cnc 3000×1250,

Elektropuntim TELEMECANIQUE cnc ,

Presa Ecentrike per Stampime ne te Ftohte

Saldatura . Mig-Mag AC-DC 400A , LINCOLN ; Saldatura Tig AC-DC 350A ,

Sadoprexhenjieri ,Rivetatori ,

KandraTubi Ercolinea cnc , etj,,

Axhusteria e kompletuar me linjen Hilti ,pastimi perfundimtar I metaleve te cilet mund te jene Celiqe grez , Alumin ,Inox ,etj ,

Lyerja e Produkteve kryhet ne impiantin POWED COATING LINE Projektuar dhe prodhuar nga firma jone me Standartet e Fundit “CE” .

Asamblimi eshte nje sector ku Ne kembengulim ne cilesi nepermjet axesorve qe perdorim per montim apo standarteve “EN“ apo vendimet e “ERE“ qe ne u referoheni duke I dorezuar klientit nje produkt me celesa ne dore.