rjepaj-produkte-_0000_2•    Karakteristikat teknike
•    Trupi me flet te parapieguara dhe te salduara sp. 12-15/10
•    Me nje ose dy ne llamarine sp. 15-20/10
•    Pllaka e brendshme( mbrapshtina) ne llamarine  sp. 15-20/10Zingato
•    Guarnicionet, poliuretani e aplikuar e vazhdueshme
•    Dera me mentesha me krah te te ndryshueshem,te hapjes deri  110°
•    izolim dopjo per perplasje I dyfishte
•    lzerja me bojra piliaster RAL 7035,siperfaqja  lekur portokalli
•    Grada e mbrojtjes  IP 55 – TYPE 12

rjepaj-produkte-_0001_12

rjepaj-produkte-_0001_122