rjepaj-produkte-_0001_aGarderobë personeli me 1-3 vende dhe me 2 kate  Sipas porosisë
Permasat:
1 vend : L= 40, P= 40, H= 192cm
2 vende : L= 80, P= 40, H= 192cm
3 vende : L= 100, P= 40, H= 192cm
Lyerje rezistente për ambiente të jashtme, ngjyra sipas porosise