Porta me lexues per kontatorets rjepaj-produkte-_0000_2

Karakteristikat teknike

•    Porta me lexues per kontatoret e aboneteve monofase dhe 3-fase ne
•    Dera me mentesha me krah te te ndryshueshem,te hapjes deri  110°
•    Lyerja me boje poliaster RAL       7035,siperfaqja  lekur portokalli
•    permasat sipas numrit te abonenteve