1-Dizenjimi me Rivetim ne krahe zgjidhje perfekte per cdo lloj ndertese dhe banese.

       2-Struktura e pjerret e renies se postes e ben te pamundur per tu marre nga persona te trete korrespodenca.

               3-Postat dhe faturat ne formatin C4 dhe A4 qendrojne aty pa u prekur deri ne lartesine 60 mm.

Kutite postare te prodhuara nga Kompania jone u takojne Standartit -EN 13724 : 2013 Postal Servis

3 2 1