NĂ« treg qe prej vitit 2001

Staf ekspertesh te industrisë

Zgjidhje te shpejte dhe efektive

Rreth Kompanisë

Themeluar nga vellezerit Arjanit & Hektor Rjepaj ne vitin 2001 duke nisur punen me produkte Agromekanike gjysem te gatshem nga Importi dhe nga viti 2005 fillon me investime ne makineri per prodhim e pozicionuar ne treg dhe te jete e dukshme ne profilin e saj.  Vizioni i kompanise sone eshte i thjesht : Qendojme afer klientit per zgjidhje teknike sa me eficente dhe kosto te ulet .

Lexo më shumë

Zhvillim Produkti

Zhvillim Prototipesh

Prodhim ne seri

Sigurim Cilesie

Eksperiencë gati 20 vjeҫare

Me një eksperiencë gati 20 vjeҫare në tregun vendas dhe atë Europian, kompania jonë ofron për klientin dhe tregun produkte konform Sistemeve të Administrimit dhe Menaxhimit të Cilesisë  referuar standardeve Europiane.

Nivel maksimal cilësie

Invesimet e vazhdueshme në teknologji si dhe stafi I kualifikuar, na bëjnë të jemi të pregatitur për të ofruar një produkt dhe shërbim në nivelin maksimal të cilesisë.

Orientim I klientit

Me ekpertët tanë të fushës, ne orientojmë klientin drejt zhvillimit të produktit dhe shërbimit të kërkuar duke ofruar konsulencen tonë. Përshtatasim kërkesën e klientit me normat dhe standardet europiane.

Përmirësim I vazhdueshëm

Me investimet teknologjike dhe industriale në kompani, me pajisje dhe teknologji të vitit 2020, ne ofrojmë përmirësim të vazhdueshëm te procesit të prodhimit dhe të produkteve duke qene konform kërkesave te tregut dhe standardeve.

Staf I kualifikuar

Me një eksperiencë te gjatë në treg stafi ynë I kualifikuar mund t’ju japi zgjidhje inxhinierike rreth produkteve dhe sistemeve të produketeve. Ne besojmë se ndër pikat tona më të forta është stafi I kualifikuar, ku mbështesim zhvillimin e tyre në trajnime për proceset teknologjike të zhvilluara në fabrikë.

Përse të zgjidhni Rjepaj Elektromekanika?

Eksperiencë gati 20 vjeҫare

Me një eksperiencë gati 20 vjeҫare në tregun vendas dhe atë Europian, kompania jonë ofron për klientin dhe tregun produkte konform Sistemeve të Administrimit dhe Menaxhimit të Cilesisë  referuar standardeve Europiane.

Nivel maksimal cilësie

Invesimet e vazhdueshme në teknologji si dhe stafi I kualifikuar, na bëjnë të jemi të pregatitur për të ofruar një produkt dhe shërbim në nivelin maksimal të cilesisë.

Orientim I klientit

Me ekpertët tanë të fushës, ne orientojmë klientin drejt zhvillimit të produktit dhe shërbimit të kërkuar duke ofruar konsulencen tonë. Përshtatasim kërkesën e klientit me normat dhe standardet europiane.

Përmirësim I vazhdueshëm

Me investimet teknologjike dhe industriale në kompani, me pajisje dhe teknologji të vitit 2020, ne ofrojmë përmirësim të vazhdueshëm te procesit të prodhimit dhe të produkteve duke qene konform kërkesave te tregut dhe standardeve.

Staf I kualifikuar

Me një eksperiencë te gjatë në treg stafi ynë I kualifikuar mund t’ju japi zgjidhje inxhinierike rreth produkteve dhe sistemeve të produketeve. Ne besojmë se ndër pikat tona më të forta është stafi I kualifikuar, ku mbështesim zhvillimin e tyre në trajnime për proceset teknologjike të zhvilluara në fabrikë.

PRODUKTE QĂ‹ OFROJMĂ‹