RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA

Historiku

Themeluar nga vëllezerit Arjanit & Hektor Rjepaj në vitin 2001 duke nisur punën me produkte Agromekanike gjysmë të gatshem nga Importi dhe nga viti 2005 fillon me investime në makineri per prodhim e pozicionuar në treg dhe të jetë e dukshme në profilin e saj.  Vizioni i kompanisë sonë është i thjeshte: Qëndojmë afër klientit për zgjidhje teknike sa më eficente dhe kosto të ulët. Kjo falë eksperiencës sonë në pjesmarje projektesh civil apo industrial dhe duke respektuar sygjerimet e Partnërve tanë profesionist. Specializuar ne Sektorin e Përpunimit të Metaleve në të Ftohtë, Klienti tek ne gjen nje staf Llogjistik të aftë të Projektojë, Zhvillojë e Asistojë në projekte dhe më tej garancineë e japin makinerit tona “CNC” duke mos harruar stafin e kualifikuar në prodhim deri tek kontrolli i cilesisë së produktit ҫ´ka ne na jep besim në treg .

Vizioni

Vizioni i kompanise sonë ështe i thjeshtë : Qëndojme pranë klientit për zgjidhje teknike sa më eficente dhe kosto të ulët.

Krijojmë gjithcka drejt perfeksionit. Marrim më të mirën në treg dhe bëjmë më të mirën. Kur ajo nuk ekziston, e projektojmë dhe e realizojmë.

Prodhimi është më shumë sesa thjesht pjesë të vendosura së bashku. Është proces dijesh, idesh, testime parimesh dhe përsosje inxhinierike në asamblimin përfundimtar.

Përse të zgjidhni Rjepaj Elektromekanika?

Eksperiencë gati 20 vjeҫare

Me një eksperiencë gati 20 vjeҫare në tregun vendas dhe atë Europian, kompania jonë ofron për klientin dhe tregun produkte konform Sistemeve të Administrimit dhe Menaxhimit të Cilesisë  referuar standardeve Europiane.

Nivel maksimal cilësie

Invesimet e vazhdueshme në teknologji si dhe stafi I kualifikuar, na bëjnë të jemi të pregatitur për të ofruar një produkt dhe shërbim në nivelin maksimal të cilesisë.

Orientim I klientit

Me ekpertët tanë të fushës, ne orientojmë klientin drejt zhvillimit të produktit dhe shërbimit të kërkuar duke ofruar konsulencen tonë. Përshtatasim kërkesën e klientit me normat dhe standardet europiane.

Përmirësim I vazhdueshëm

Me investimet teknologjike dhe industriale në kompani, me pajisje dhe teknologji të vitit 2020, ne ofrojmë përmirësim të vazhdueshëm te procesit të prodhimit dhe të produkteve duke qene konform kërkesave te tregut dhe standardeve.

Staf I kualifikuar

Me një eksperiencë te gjatë në treg stafi ynë I kualifikuar mund t’ju japi zgjidhje inxhinierike rreth produkteve dhe sistemeve të produketeve. Ne besojmë se ndër pikat tona më të forta është stafi I kualifikuar, ku mbështesim zhvillimin e tyre në trajnime për proceset teknologjike të zhvilluara në fabrikë.

OUR COMPANY IN PHOTOS

[dt_gallery_photos_masonry post_type=”posts” mode=”grid” bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:4|v_tablet:4|phone:2″ image_sizing=”resize” image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” dis_posts_total=”12″ posts=”2241, 2251, 2263″]